Søg...
 
Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Bestilling
Du kan kun afgive bestilling af varer via www.teddysit.dk. Prisen er i Danske Kroner og inkl. 25% moms.  Når du afgiver en bestilling, køber du det valgte produkt i henhold til disse betingelser.

Køb med EAN nummer
EAN Bestilling: Denne service kan benyttes af offentlige institutioner, som ønsker at betale pr. efterkrav via elektronisk fakturering med EAN nummer. Fremgangsmåde: Vælg de produkter i shoppen I ønsker og 'læg i kurv'. Vælg 'gå til kassen'. Udfyld kundetype ’Offentlig’ samt dernæst leveringsadresse. Under betalingsform vælg 'Elektronisk faktura'. Der faktureres elektronisk via EAN nummer med 30 dages betalingsbetingelser. Hvis du har spørgsmål om køb via EAN nummer, så send en mail til: hello@teddysit.dk

Betaling
Ved bestillingen vælger du selv, hvordan du betaler – enten betaling med MobilePay, Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra TeddySit ®. Betaler du med internationale betalingskort handler du sikkert gennem 3D secure. Første gang du bruger MobilePay online, kræver det, at du aktiverer dit kort med NemID.

Betaling med bankoverførelse til Danske Bank: reg. nr. 3409 konto nr.: 11351956. Oplys venligst dit navn som reference ved bankoverførelse. Overførelse fra udlandet: IBAN kontonummer DK8330000011351956 / BIC (SWIFT-adresse) DABADKKK. 

Levering
Der leveres til adresser i Danmark, Sverige og Finland. Ved levering uden for de nævnte nordiske lande kontakt os på hello@teddysit.dk eller gå til den internationale shop her. Den normale leveringstid i DK er 2-3 hverdage, fra du har modtaget ordrebekræftelsen. Den normale leveringstid i S og FIN er op til 6 hverdage, fra du har modtaget ordrebekræftelsen. Med undtagelse af betaling via bankoverførelse sendes produktet umiddelbart efter, at betalingen er registreret. 

Er produktet forsinket eller i restordre, vil du få besked om forventet levering via e-mail. Levering sker gennem GLS eller PostNord. Vær opmærksom på at GLS og PostNord ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage. DK med et forsendelsesgebyr fra kr. 49,- til kr. 60 (omdeling ved PostNord med et ekstra forsendelsesgebyr på kr. 25,-). S uden omdeling med et forsendelsesgebyr på kr. 100,-. FIN uden omdeling med et forsendelsesgebyr på kr. 125,-. 

Fortrydelsesret
Du har 14 dage til at fortryde købet og ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage fra den dato, hvor du har givet TeddySit ® besked om, at købet ønskes fortrudt. Ved returnering skal produktet være i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Dvs. i ubrugt stand og med hængemærke på. Du vil få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget produktet retur og konstateret, at det er som nyt. Pengene vil efterfølgende blive indsat på din bankkonto.

Du har ligeledes mulighed for at fortryde et køb inden 14 dage, selvom du har taget varen i brug. TeddySit ® kan til gengæld kræve kompensation for varens værdiforringelse. Det vil sige, har du testet produktet på anden vis, end du ville gøre i en fysisk butik, er TeddySit ® i sin gode ret til at fratrække et beløb svarende til forringelsen, inden dine penge tilbageføres.

Hvis du vil benytte retten til at returnere produktet, er det en god idé at kontakte TeddySit ® på e-mail hello@teddysit.dk. Herefter skal du, for egen regning, sende produktet tilbage til følgende adresse: TeddySit, Lerbækvej 8, 2680 Solrød Strand, og mærke forsendelsen tydeligt med ordrenummeret. Produktet pakkes forsvarligt ind, så den ikke bliver beskadiget under returtransporten. Du kan med fordel benytte vores returportal og bestille returporto her

Klage
Ønsker du at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på +45 2277 4961 og/eller gennem det online europæiske klagesystem ODR. Klik her

Defekt produkt
Se dit produkt igennem straks efter modtagelsen. Modtager du mod forventning et defekt produkt, bedes du hurtigst muligt orientere os pr. e-mail hello@teddysit.dk, om hvori fejlen eller defekten består. Vær opmærksom på, at dit ordrenummer tydeligt skal fremgå af e-mailen. 

TeddySit ® bestræber sig til enhver tid på at sikre, at de leverede produkter er i overensstemmelse med virksomhedens kvalitetskrav. Der kan forekomme mindre afvigelser ved print og syning. TeddySit ® tager forbehold for mindre forskelle i design og farve som følge af de teknologiske muligheder i digitaltryk. Farvetolerance på +/- 5 % er tilladt. 

Garanti
TeddySit ® yder 2 års garanti mod produktionsfejl. Garantien gælder fra den dag, du modtager produktet.

Cookies 
Vi indsamler oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside ved hjælp af cookies. Oplysningerne bruger vi til statistisk formål. En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger.

Ved at bruge TeddySit’s hjemmeside accepterer du, at vi benytter cookies og persondata som beskrevet. Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser.

Privatlivspolitik

1.0 Indledning
I henhold til persondatalovgivningen er vi forpligtede til at informere dig om, hvordan vi behandler og deler dine personoplysninger. I forbindelse med din oprettelse som kunde indsamler og behandler TeddySit ®, som dataansvarlig, en række personoplysninger om dig. Vi behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for din køb.

2.0 Typer af personoplysninger og formål
For at kunne købe ved TeddySit ® indsamler og behandler vi følgende personoplysninger om dig:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Evt. firmanavn
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til, er følgende:

  • Sikre forsendelse af dit køb
  • Oprette kundekonto
  • For at vi kan kontakte dig i tilfælde af information om produktet
  • Sikre oplysninger om dit køb i forbindelse med fortrydelse eller reklamation
  • Sender os spørgsmål eller feedback
  • Herudover kan dine personoplysninger blive anvendt til nyhedsbrev udsendelse, hvis du har givet samtykke dertil
  • Overholdelse af gældende lovgivning (fx EU’s Databeskyttelsesforordning) og andre legitime formål

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

3.0 Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne
Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af dine personoplysninger, er, at indsamling og behandling heraf er nødvendige for, at vi kan indgå en aftale med dig, herunder oprette din kundeprofil i TeddySit ® samt for, at vi kan fremsende din ordre til din adresse, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6(1)(b) og § 12 i Databeskyttelsesloven.

4.0 Frivillighed
Når vi indsamler personoplysninger direkte fra dig, giver du os personoplysningerne frivilligt. Du er ikke forpligtet til at give os personoplysningerne, men konsekvensen vil være, at du ikke kan købe produkter hos TeddySit ®.

5.0 Videregivelse af dine personoplysninger

TeddySit ® videregiver kun personoplysninger til tredjepart for at kunne fremsende ordren. Personoplysningerne vil KUN blive anvendt af tredjeparten i forbindelse med fremsendelse af ordren og kan således ikke bruges til andre formål. Det juridiske grundlag for videregivelsen af dine personoplysninger er med det formål, at TeddySit ® kan opfylde sin del af aftalen jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6(1)(b) og § 12 i Databeskyttelsesloven.

6.0 Overførsel af personoplysninger til databehandlere
For at kunne gennemføre dit TeddySit ® køb vil vi overføre dine personoplysninger til vores databehandlere, som p.t. er:

  • Dandomain (Webshop og betalingssystem er gennem DanDomain A/S, som fungerer som TeddySits databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.)
  • Pakkelabel
  • Storebuddy
  • Billy

TeddySit ® har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

7.0 Overførsler til tredjelande
Vi overfører ikke personoplysninger til lande uden for EU/EØS eller internationale organisationer.

8.0 Opbevaringsperiode
Vi opbevarer personoplysninger om dig, så længe vi har behov for at varetage de overfor angivne formål, dog ikke længere end 5 år.

9.0 Dine rettigheder
Du har – med lovens begrænsninger visse rettigheder, herunder:

  • Retten til indsigt i dine personoplysninger
  • Retten til at få ændret ukorrekte personoplysninger
  • Retten til at få slettet personoplysninger
  • Retten til at få begrænset personoplysninger
  • Retten til dataportabilitet
  • Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne, herunder ift. automatiseret, individuel beslutningstagning.
  • Du har også ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet

10.0 Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, herunder hvis du ønsker at slette din kundeprofil, er du velkommen til at kontakte TeddySit ® på følgende måder:

+45 22774961
hello@teddysit.dk

TeddySit ®
Lerbækvej 8
2680 Solrød Strand
V. Pia Ravn Thyssen, ejer

CVR-nr. 35260617